Nincsen élet mérgek nélkül

Civilizációs ártalom, hogy a nap minden percében találkozunk valamilyen, a szervezetünkre káros anyaggal: mérgező anyagok vannak a levegőben, az ételeinkben, még a legtisztábbnak tartott vízben is. Az otthonunk, a munkahelyünk, az autónk is vegyszerekkel teli – a testünk pedig – érthető módon – nem viseli el ezt a “dömpinget” a végtelenségig.

A szervezetünk egy idő után már nem tud a mérgektől természetes módon megszabadulni: így ezek felhalmozódnak a testünkben, a szerveinkben (pl. a tüdőnkben, a májunkban vagy éppen a bőrünkben), és akár komoly megbetegedéseket okozhatnak. Manapság alig néhány olyan ember van, akinek tökéletes lenne az emésztése, ne fájna rendszeresen a feje, vagy ne lenne valamire allergiás. Szinte mindenki panaszkodik időnként fáradékonyságra, kimerültségre, depresszióra. Ezek azok a jelzések, amelyeket a testünk küld nekünk, mikor már nem tud mit kezdeni a felhalmozódott káros anyagokkal.

Annak, hogy testünk „telítődött” a méreganyagokkal, több jele is lehet: például a bélrendszerünk legyengül, gyakori a hasmenés vagy a székrekedés, a puffadás. A méreganyagok felszaporodására utalhat a lepedékes nyelv, a kellemetlen szájszag, a megváltozott testszagok, a fénytelen haj, a kiütéses arc, vagy a töredezett körmök is.

A méreganyagok a szervezetben elsősorban ott válnak látványossá, ahova a vér és a nyirokkeringés könnyedén elszállítja őket: a bőrben és a kötőszövetekben. Ha a salakanyagok panganak a bélrendszerben, túl sokáig vannak kapcsolatban a bélnyálkahártyával, akkor újra a vérbe kerülnek. Ilyenkor a méreganyagok szintje megnő, a bőr tisztátalanságokkal (pattanások, mitesszerek, kiütések, gyulladás) reagál. Elveszti egészséges színét, felpuffad, zsírosan csillog, vagy épp száraz, fénytelen lesz actos drug.

A méreganyagok lerakódásának egyik tünete az oly sokak életét megkeserítő narancsbőr is. A zsírsejtek felpuffadnak, szabálytalan formájúvá válnak, a felettük lévő bőrfelszín viszont elvékonyodik, így a szabálytalan zsírsejtek láthatóvá válnak.

A sárvári tisztító – regeneráló léböjt kúra segít:

  • a szervezetben évek során felhalmozódott felesleges tartalékok lebontásában
  • a szervek, sejtek, testnedvek salaktalanításában, a kóros anyagcseretermékek lebontásában
  • a szervezet, a lélek és a szellemi képességek regenerálásában.

Célja elsősorban nem a fogyás, hanem a feleslegtől való megszabadulás (súlyfelesleg, magas vérzsírok, magas vércukor stb.).

A bejegyzés kategóriája: Általános tudnivalók - léböjt kúra
Kiemelt szavak: , , , , , , .
Közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.