Készülj velünk a tavaszi léböjtre – vigyázz, kész, rajt!

Nem, nem őrültem meg… tudom, hogy a tavaszról beszélek, miközben kint szállnak a hópelyhek és repkednek a mínuszok. A zord idő ellenére azonban nagyon remélem, hogy hamarosan beköszönt a tavasz, a jó idő. Tapasztalatból tudom azt is, hogy az idei év semmiben sem fog eltérni a korábbiaktól – minden bizonnyal ismét elkap a hév: „de jó lenne megtisztulni, lefogyni, feltöltődni, új energiát gyűjteni”

A természet ébredésével mi is újjászületünk, testünk-lelkünk minden porcikája bizseregni fog a rügyező fák és a mámorítóan illatozó tavaszi levegő hatására. Érdemes ezt a varázserőt kihasználni szervezetünk méregtelenítésére a hosszú téli hónapok után – például egy tisztító léböjt kúrával. Csak bátran! Évről évre egyre többen fedezik fel a léböjt kúrák különleges erejét…

Évtizednyi tapasztalat – valódi garancia! A családias-mosolygós hangulatú Danubius Health Spa Resort Sárvár szálloda márciusban tartja 10. – jubileumi – léböjt találkozóját, színes keretprogramokkal, előadásokkal, a korábbi találkozókénál is magasabb létszámmal. Mert aki egyszer itt járt, és megtapasztalta a CSAPAT erejét, az együtt eltöltött sárvári léböjtös napok hatását, benne marad a magban! Minden évben visszatér a szállodába, hogy a természet tavaszi ébredésével együtt ő is újjászülessen Sárváron, ahol átölel a természet.

Én pedig, Kedves Olvasó, mostantól kezdve a sárvári léböjt minden titkát megosztom Veled, hogy mire eljön a tavasz, Neked is legyen bátorságod belevágni – akár otthon, akár egy tapasztalt csapat segítségével!

A bejegyzés kategóriája: !!! Léböjt élőben !!!
Kiemelt szavak: , , , , , , , , , .
Közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.