Pertu gyógyteával :)

Nézzétek el nekem, hogy a mai menüről csak utólag teszek említést, az oka rendkívül egyszerű: nem nekem kellett elkészíteni, így tegnap este könnyű dolgom volt. 🙂 Ma ugyanis grillcsirkét kaptam ebédre, ami mellé a finom sült krumpli helyett mindössze jégsalátát fogyasztottam. Ma nagyon hasonló a helyzetem, ismét megúsztam a főzőcskézést, merthogy Annamari kolléganőm édesanyja készít holnapra valami nagyon finom, szuper főzeléket – ezt előre is köszönöm. Vacsorára pedig már szigorúan a léböjtös menü jöhet csak szóba, hiszen elkezdődnek a böjtnapok.

Nem szeretnék „előre inni a medve bőrére”, de azért elárulom, hogy holnap bizony pertut fogok inni – mégpedig gyógyteával. 🙂 Az első léböjt kúrám, az első pertum gyógyteával. Tegnap délután igazgató úrral kellett pár dolgot egyeztetnünk, és közben sikerült a léböjtös törzscsapat néhány tagjával is megismerkednem. Zoltán – még nem tegeződünk ugyebár – ajánlotta fel a tegeződést, én pedig a pertut gyógyteával – holnapra. Az idei első léböjt találkozó megnyitója holnap este 6 órakor lesz, szerintem rögtön utána sort is kerítünk rá. 🙂

Ma még mosolyogtam – lásd a mellékelt fotót. „Vajon leszek olyan zöld is, mint egy marslakó?” 🙂 A következő 10 napban minden kiderül.

Léböjt kúra előtt

A bejegyzés kategóriája: !!! Léböjt élőben !!!
Kiemelt szavak: , , , , , , , , .
Közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.