Tavaszi léböjt kúra 10/6 – a negyedik lé-nap igaz története

Visszaszámolááás 🙂 Félreértés ne essék, még mindig nem tartom szörnyűnek első léböjt kúrámat, sőt, de azt hiszem, talán kezd egy picit unalmassá válni a sok leves és gyógytea. A délelőtti-, délutáni zöldség- és gyümölcslevek, illetve a kezelések jelentik a nap fénypontjait, de valahogy már a levek is kevésbé varázsolnak el.

Tudtam, hogy ha túl leszek a 4. lé-napon, akkor már annyira közel van a vége – mondhatnám: „már csak 4-et kell aludni”, az utolsó lé-napig azonban már csak egyet. 🙂 Ennék valami finomat – az íze kedvéért.

Relax aromamasszázs

A jutalomnak tekintett kezelés ezúttal egy relaxáló aromamasszázs volt: teljes újjászületés – narancs- és fahéjillatba burkolva. Lassú, simító mozdulatok, illóolajok, halk zene… A masszázs a leírása alapján alkalmas az ízületek és szövetek merevségének csökkentésére, az izmok rugalmasságának fokozására, a vérkeringés javítására és a felhalmozódott feszültségek oldására. Tanúsíthatom, így igaz. Nagyon közel voltam hozzá, hogy álomba szenderüljek, túl hamar véget ért a kényeztetés. 🙂

Vacsora helyett Szombathelyre indultam, színházi előadásra. A darab remek volt, és tulajdonképpen vacsora nélkül sem maradtam, mert a kollégák rugalmasságának köszönhetően a levesemet egy termoszban magammal vihettem. Későn, ám jó érzéssel kerültem ágyba.

Kollégáim részéről a napi ítélet: „picit” ingerült. 😉

A bejegyzés kategóriája: !!! Léböjt élőben !!!
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.