Tavaszi léböjt kúra 10/9 – Minden szép és jó

Ragyogóan indult a nap: napsütés, reggelire tejberizs 3 szem aszalt szilvával és egy szelet barna kenyérrel – amit el sem fogyasztottam! 🙂

Tejberizs aszalt szilvával

Délelőtt újra gyümölcslé, párolt alma, jókedv, vidámság, séta a városban, ebére grillezett zöldségek, délután séta az arborétumban, uzsonnára kefir és gyümölcslé, este gálavacsora. Igen, gálavacsora. Ünnepi terítékkel, emléklapokkal, meglepetés ajándékkal a 10. – jubileumi – léböjt találkozó minden résztvevőjének! Álomszép Zsolnay tányéron érkeztek a fogások:

  • Zellersaláta szardíniás öntettel
  • Zöldtea főzetben posírozott lazac filé padlizsánkrémmel, mandulás brokkolival, vinegrettel
  • Almabefőtt

Zellersaláta szardíniás öntettel

Lehet irigykedni egy picit 😉 Minden fogás nagyon finom volt – és meg is érdemeltük szerintem! Egy pohár száraz vörösborral, egy jó beszélgetéssel, és egy vasárnapi svédasztalos reggelivel fejeztük be tavaszi méregtelenítésünket.

A hétköznapok dolgosan teltek számomra – bizonyos feladatok sajnos nem várhattak, léböjt találkozó ide, vagy oda. A hétvégék azonban jó hangulatúak voltak: az egyiken még, a másikon pedig már ehettem, és ami még fontosabb – nyugodtan, jó társaságban, jóízű beszélgetésekkel múlattuk az időt (no meg fürdőzéssel, szaunázással, pihenéssel, olvasással).

A feladat most óvatosnak lenni, és rögtön nem csülkös babot enni. 🙂 A léböjtöt lassan kell felépíteni.

A bejegyzés kategóriája: !!! Léböjt élőben !!!
Kiemelt szavak: , , , , , , , .
Közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.